Tillvaron förändras - Daghem

Idag är en lite annorlunda dag! Lilla Alice ska börja på ett familjedaghem! Eftersom jag börjar mitt nya jobb om en vecka och har varierande arbetstid både dag och kväll så är det inte längre möjligt för mig att vara hemma med henne dagtid. Det känns som en förlust att inte kunna få vara med sitt barn men vi försöker att göra det bästa av situationen och planen är att hon ska vara där så få timmar som möjligt. 
Familjedaghem är väl det nya namnet för dagmamma och vi har hittat en varmt rekommenderad familj alldeles i området där vi nu fått en plats. Nu gäller det att stålsätta sig om man ska ta sig genom detta. Men jag har en väldigt bra magkänsla för den här familjen och daghemmet. Jag tror att det kommer att bli toppen!

kickzon.blogg.se

Välkommen in i en lite annorlunda mix av mammaliv, motorcross/enduro och vardagspussel! Vi försöker knyta ihop ett liv där vi förverkligar våra drömmar samtidigt som vi är föräldrar. Vi värderar tid tillsammans, hoppar över förskola så långt det går och bara njuter av småbarnsåren som snabbt är förbi. Här hoppas jag kunna sprida inspiration att våga testa nya saker, våga gå mot strömmen och följa sina drömmar! Om jag kan, kan du! Dream big, follow your <3

RSS 2.0