Helgens Motorcross

Tjenixen!
På fredagen hade vi fortfarande inte hört någon om jumpyn som står på verkstad, så vi räknade med att bli utan crossbuss. Dessutom hade oljedräneringspluggen pajat på hojen när Adde meckade och Carlashop hade beställt eller fått hem fel del :( Så vi räknade med att det inte skulle bli nån cross i helgen. Vi fick också oroväckande besked från familjen och övervägde att åka ner till hemtrakterna, men bestämde oss för att avvakta. På lördagen när allt kändes hopplöst och tråkigt bestämde vi oss för att göra ett ryck och se om vi kunde få tag på en plugg till växellådsoljan ändå, så vi drog till 24mx och hade sån tur att vi fick tag i den sista universalskruven ^^ Yayy!
Vi tog kontakt med Angelica och fick lifta hojen på hennes å Eriks släpa och kunde på så sätt, mot alla odds, köra på söndagen!
Det var som vanligt lite ont om tid när det är uppdelat och vi delar på hojen, men det var så värt att få köra igen efter uppehållet under Andreas skada. Tänk att det gick så bra att köra igen, men nog hade han ont sen på kvällen token..  va ska man säga ^^.
 
Tog lite bilder med systemcameran på slutet.. Här är lite bilder på Andreas,Erik och Angelica å så lilla Alice såklart!
 

kickzon.blogg.se

Välkommen in i en lite annorlunda mix av mammaliv, motorcross/enduro och vardagspussel! Vi försöker knyta ihop ett liv där vi förverkligar våra drömmar samtidigt som vi är föräldrar. Vi värderar tid tillsammans, hoppar över förskola så långt det går och bara njuter av småbarnsåren som snabbt är förbi. Här hoppas jag kunna sprida inspiration att våga testa nya saker, våga gå mot strömmen och följa sina drömmar! Om jag kan, kan du! Dream big, follow your <3

RSS 2.0